Rating: 4.1470588235294 sterren
34 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Oosterloo
4 jaar geleden

Ortho is iemand die goed werk aflevert. Hij heeft mijn appartement vakkundig geschilderd. Ik ben nog steeds blij dat ik voor hem heb gekozen. Hij heeft goed met mij mee gedscht6. Ik geef hem een 8. Wel goede afspraken maken.

Bob Houweling
4 jaar geleden

Wij zijn zeer positief over MGL klusbedrijf. Het tegelwerk voor onze badkamer en toilet is zeer vakkundig verwerkt en ziet er netjes uit. zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding.

Esther
4 jaar geleden

De communicatie verliep in de voorbereiding veel via de whatsapp. Otgoo zijn woordenschat is wat beperkt maar dat leverde geen problemen op. Als het niet duidelijk was vroeg Otgoo door en was hij duidelijk met wat wel en wat er niet kon. Het patroon op de vloer had hij eerst gelegd en laten zien voordat hij het vast lijmde. De vloer loopt ook mooi af. Bij de wastafel was een klein foutje maar na een appje kwam hij dit gelijk oplossen. Een harde werker die niet om 15:00 al zijn spullen pakt. Bij de volgende verbouwingsklus appen we zeker Otgoo weer.

Thomas
4 jaar geleden

Erg tevreden.
Otgoo is duidelijk, snel en netjes.
Harde werker.

Anne Ruijter
4 jaar geleden

MGL klusbedrijf heeft de tegels in onze keuken vervangen. Dit is heel goed gedaan, snel, netjes en met zeer goed resultaat!

Bas
4 jaar geleden

MGL heeft onze keukenmuur prachtig strak en netjes getegeld voor een goede prijs. Ik zou iedereen MGL aanbevelen!

Alissa
4 jaar geleden

Otgoo heeft ons huis prachtig geschilderd! Daarnaast heeft hij zeer vakkundig stucwerk gedaan en in onze keuken tegels gezet. Otgoo kan werkelijk alles. Ik ga hem ook zeker weer vragen voor de badkamer, schilderwerk aan de buitenkant van het huis en betegeling in de tuin. Zeer nette prijs voor een echte vakman!!!

Daniel
4 jaar geleden

Prima werk geleverd. Duidelijke afspraken gemaakt. Tegelwerk in een lastige badkamer in een zolder. Otgoo was stipt in zijn uitvoering, kritisch om goed werk te leveren en heeft veel ervaring!

Mar
4 jaar geleden

Otgo heeft onze hele badkamer gerenoveerd vorig jaar december. Hij heeft oog voor detail en denkt mee. Het ziet er mooi uit. Hij levert kwaliteit en neemt de tijd het ook goed op te leveren. Een aanrader!

HTW
4 jaar geleden

MGL klusbedrijf zette het laminaat op mijn vloer in een heel oud appartement, dat geen gelijkmatige vloer had. Hij deed goed werk en werkte snel. Hij schilderde ook de muren van mijn appartement. Ik kan MGL klusbedrijf aanbevelen.

Michiel van der Pant
4 jaar geleden

MGL klusbedrijf heeft onze badkamer voorzien van grote tegels (30x100cm). Het ziet er heel mooi en strak uit! We zijn echt super tevreden. Ik kan MGL absoluut aanraden en zou hem zo weer inhuren als ik nog een klus had voor tegelwerk.

Martijn
4 jaar geleden

Goede vakman, heel mooi resultaat neergezet. Eerlijk werk voor eerlijke prijs. Zo zijn er niet veel meer.

Mercelino
4 jaar geleden

Ik was op zoek naar iemand die mijn plafond en muur in de woonkamer kon stuccen. Gelukkig kon Otgoo binnen 2 dagen al komen zodat ik nu mijn appartement in de verkoop kan zetten. En dat voor een schappelijke prijs en goede kwaliteit. Nogmaals dank Otgoo en wellicht kan ik snel weer gebruik maken van je diensten als ik een nieuwe huis hebt gevonden. Groet Mercelino

A Ruijter
4 jaar geleden

Het tegelwerk in ons toilet en onze leukemie zeer goed uitgevoerd. We waren heel tevreden. Daarnaast was de prijs in orde en werkte Orgoo netjes en binnen de afgesproken tijd. Bedankt!

G.Lunter
5 jaar geleden

Ik ben super tevreden met Otgoos werk. Hij werkt erg netjes, snel en heel goede kwalteit. Vloerleggen, stukwerk, binnenkant muur en buitenkant geverft.
Ik wil iedereen hem aanbevelen.
27 juli 2018, Amsterdam

G.Lunter
5 jaar geleden

Goed & gunstige prijs. Supertevreden.
We hadden eerst ons huis laten schilderen door een surinaamse man, maar waren erg teleurgesteld over het resultaat. Toen raadde mijn vriendin Otgoo aan, die voor haar 2 huizen had geschilderd. Hij had gelukkig in het weekend tijd om de ellende van de eerste schilder op te lossen. Hij heeft echt met hart en ziel gewerkt, een laminaatvloer gelegd en alle fouten van de vorige schilder hersteld. Hij heeft allerlei kleine extra klusjes gedaan om ons uit de brand te helpen. Hij wordt mijn vaste klusjesman vanaf vandaag !

G.Lunter
5 jaar geleden

Goed & gunstige prijs. Supertevreden.
We hadden eerst ons huis laten schilderen door een Surinaamse man, maar waren erg teleurgesteld over het resultaat. Toen raadde mijn vriendin Otgoo aan, die voor haar 2 huizen had geschilderd. Hij had gelukkig in het weekend tijd om de ellende van de eerste schilder op te lossen. Hij heeft echt met hart en ziel gewerkt, een laminaatvloer gelegd en alle fouten van de vorige schilder hersteld. Hij heeft allerlei kleine extra klusjes gedaan en 1,5 kamer muur geverfd om ons uit de brand te helpen. Hij wordt mijn vaste klusjesman vanaf vandaag !

Maris
5 jaar geleden

We zijn erg tevreden over Otgoo. Hij werkt secuur en heeft oog voor detail. Hij heeft onze badkamer in een december heel mooi gerenoveerd. Hij kiest voor kwaliteitsmaterialen, en denkt mee over de inrichting. Communicatie via whatsapp gaat prima en snel. Offerte is exclusief materialen, maar daar bewaart hij keurig alle bonnen van, zodat je weet wat er is gekocht. Hierdoor weet je zeker dat er niet wordt bezuinigd op materialen. Kortom: echt een aanrader!

Resy
5 jaar geleden

Otgoo heeft grote tegels in onze badkamer geplaatst. We zijn heel tevreden! Netjes gewerkt en volgens afspraak. Hij denkt met je mee. Ziet er top uit.

Alwin
5 jaar geleden

Goede vakman, netjes gewerkt en op tijd.
We zijn blij met onze nieuwe badkamer

Max Hoefeijzers
5 jaar geleden

Otgoo heeft bij ons het tegelwerk gedaan en het kitwerk. Deze klus heeft hij erg netjes en secuur gedaan en na zijn klus alles netjes achter gelaten. Ik zou Otgoo zeker aanraden!

Evert
5 jaar geleden

September 2017 heeft Otgoo bij ons de gang en keuken betegeld, incl. het wegbreken van de oude tegelwand. Ondanks de onregelmatige vloer heeft hij zeer net werk geleverd. Otgoo heeft een hoge kwaliteitstandaard vind ik en vanuit die standaard heeft hij ook advies gegeven over de aanpak. Mooi werk!

Sandra
5 jaar geleden

Ik ben heel blij met Otgoo’s werk. Hij heeft zeker oog voor detail en veel ervaring met verschillende technieken en processen. Bij ons heeft hij een deuropening in de muur verplaatst en alles afgewerkt, muren heel netjes gestuukt, metro tegels gezet en een parket gelegd. Hij was altijd op tijd en gefocuseerd! Zeker een aanrader!

Ineke
6 jaar geleden

Wij hebben heel veel geluk gehad dat Otgoo tijd had voor betegelen van onze badkamer en het stucen van de gang.
Otgoo werkt snel,heel netjes houdt zich aan alle gemaakte afspraken en levert bijzonder hoog kwalitiatief werk af en dat, in een zeer goede prijs-kwalteit verhouding.
Zowel onze badkamer en gang hebben veel lastige hoeken, Otgoo heeft de gang mooi en strak gesuct en de badkamer heel mooi betegeld.
Wij zijn erg tevreden over Otgoo en hopen dat hij weer tijd voor ons heeft als we de rest van ons huis gaan opknapen.
Otgoo bedankt!!!